marshmallows

San Cisco

Kategori:

 
 
De här tre låtarna med bandet San Cisco är så bra!! // Therese

I väntan på påskmaten

Kategori:

 
GLAD PÅSK, KRAMAR THERESE

Påsk!

Kategori:

 
Har nyss kommit hem från Hagadal där jag och min syster har simmat några längder inför all påskmat vi ska äta under helgen. Jag kände verkligen vilken dålig kondition jag har fått, blev trött hur snabbt som helst. Nu är det ändå dags att göra mig fin eftersom vi ska till farmor och farfar ikväll och äta påskmat. Hoppas ni får en bra påsk, ha det bra!
Kram Therese

SO CUTE

Kategori:

 
Kan det vara tionde gången jag ser på den här nu och jag bara sitter och ler hela tiden!
"Can you hear me calling, out your name? You know that im falling and I don´t know what to say"
 
Kram Therese

Nu går vi på lov!

Kategori:

 
// Therese

Musik

Kategori:

 
Låtar jag lyssnar på just nu:
Pompeii-Bastille
Flaws-Bastille
Det kommer aldrig vara över för mig-Håkan Hellström
Kids aren´t safe in the metro-Satellite Stories
Babel-Mumford & Sons
Kram Therese

liten uppdatering

Kategori:

Hade nästan glömt att berätta att det var speedway i lördags! Det var första gp-tävlingen det här året och det gick väl helt okej för mina favoriter de kom ju till semi åtminstone. Annars så har det inte hänt så mycket de senaste dagarna, just nu sitter jag hemma och är sjuk. Lagom kul! //Therese

Långa dagar

Kategori:

 
När man är sjuk och har ett stort prov inom några timmar behöver man lite pepp, vilket ledde mig till att kolla genom några sommarbilder. Om jag ska vara ärlig gjorde de inte saken bättre, så nu ska jag bara lyssna på lite musik och va allmänt nere tills det är top model klockan nio. Hoppas ni har det gött!
Kram Therese

Lördagen

Kategori:

 
Igår så var vi hemma hos Malin för att säga hej då eftersom hon åker till USA i ett år snart men även för att fira hennes födelsedag några månader för tidigt. Det var en väldigt trevlig kväll med mycket skratt och även tårtkrig. Nu ska jag skriva på min historiauppsats men vi hörs!
Kram Therese

Hej då Hultsfredsfestivalen

Kategori:

 
Idag kom ett besked om att Hultsfredsfestivalen ska flyttas till Stockholm. Hur kan de flytta Hultsfredsfestivalen till ett annat ställe? Det är som att ta Hultsfreds hjärta och sätta det i annan stad och sen att ha kvar namnet på festivalen är bara konstigt. Okej om de inte klarar av att ha kvar den på grund av ekonomin men flytta den inte till en annan stad, det är okänsligt. Jag kommer se det som att festivalen läggs ner en andra gång. Hej då fina festival!
// Therese

Thinking all you need is there

Kategori:

 
Jag säger samma sak som Julia: James Arthur! Denna kille är grymt duktig och man blir verkligen inte förvånad över att han tog hem segern av Englands X-faktor// Jossan
Ps. Jag har namnsdag idag, plus att min pappa fyller år!! :D

quizkampen

Kategori:

 
Jag har blivit beroende quizkampen, det är så himla roligt! Spelar det typ varje liten minut jag inte har något att göra eller även då jag har något att göra. Fick reda på i början av veckan att det hade kommit ut en gratisversion och sedan dess har jag knappt lämnar appen.
 Kram Therese

All the little things

Kategori:

Det är så många som fyller år just nu tycker jag, o det är inte bra för det är alltid så svårt att koma på vad man ska köpa. När man var liten var det bara att göra något vackert "konstverk", för man visste att de skulle bli glada för vad de än fick av en 6-åring. Nu när man ska fylla 18 och idag är det bara 67 dagar kvar o för vissa lite längre eller kortare. Den stora frågan är vad ska man ge till dem och vad ska man köpa till en 20-åring? Jag har absolut ingen aning, men jag tror att det blir bra i slutänden ändå :) // Jossan

2013-03-17

Kategori:

 
Hello, jag hade egentligen sagt till mig själv att jag skulle plugga fram till klockan åtta men det orkar jag inte så jag kan väl berätta att jag och min syster klippte oss i fredags. Just nu anser jag att mitt hår är väldigt kort så det lär inte bli några nytagna bilder på ett tag men imorgon måste jag ut bland folk ändå eftersom det är måndag vilket innebär skola. Den här veckan är faktiskt helt full med saker som jag måste göra, jag blir bara trött av att tänka på det så det ska jag inte göra... för tillfället i alla fall.
Kram Therese

How I met your mother

Kategori:

 
Ikväll är det nya avsnitt av "How I met your mother" klockan åtta på sexan som jag ska se. Det är ett program som aldrig gör mig besviken!. Jag skulle beskriva det som legen..wait for it....dary!
True story, kram Therese

Min första körlektion!

Kategori:

 
Tja, nyss varit på min första körlektion. Ni anar inte hur nervös jag var och det första jag gjorde var att få motorstopp, man kände pressen. Efter det gick det superbra och det var inte så jobbigt som jag hade trott. Jag fick köra runt och starta i backe och det var faktiskt rätt kul. Nu väntar jag på att mina föräldrar ska komma hem så vi kan få äta, är jättehungrig!
Kram Therese

left my past in the basement

Kategori:

 
Har vart så sjukt trött idag och igår kväll, mycket för att jag äntligen kan slappna av lite grann, eftersom fysikprovet skrev igår. I morn åker vi till Malmö/Lund, vilket jag tror och hoppas kommer bli det roligaste vi gör denna månad, i skolan alltså. Allt är packat o klart, ska bara ställa väckarklockan på 05.30 JIPPI eller inte... // Jossan

Håkan Hellström

Kategori:

 
Ny singeln "Det kommer aldrig vara över för mig" av Håkan är UNDERBAR!
Kram Therese

Don´t worry be happy

Kategori:

 
Just nu pluggar jag för fullt och har inte så mycket nytt att berätta. Har tänkt att passa på att plugga nu eftersom det kommer vara mycket ljud och springande i huset resten av veckan eftersom vi ska göra om vardagsrummet. Nu ska jag fortsätta att läsa om cellen och dess alla organeller, ha det bra!
Kram Therese

Min måndag

Kategori:

 
Idag så hade vi en håla på två timmar så det resulterade i att vi gick och åt pizza när våra magar kurrade som värst. Misstaget var att vi hade idrott en halvtimma efter vi ätit en stor pizza men som tur var gjorde vi inte något allt för ansträngande. Snart ska jag på utvecklingssamtal, önska mig lycka till!
Kram Therese

En vacker låt

Kategori:

 
If you close your eyes, does it almost feels like you been here before?
Kram Therese

What a night!

Kategori:

Denna helg har varit den bästa på riktigt länge och allt tack vare mina underbara vänner som är hur knasiga som helst, pöss på er // Jossan  

Tomorrow!!

Kategori:

I morn är det äntligen metro igen o denna gång tänker jag INTE bli sjuk dagen innan, hellre dagen efter! Så nu blir det att tagga, tagga tagga // Jossan

Gårdagen!

Kategori:

One step closer

Kategori:

Fy farao vad skönt det är att trycka på skicka knappen ibland. Mejlade precis de två biologi uppsatserna till läraren, med två dagar till godo. Ska ju va med Tessan i morn o på fredag har jag ingen tid över till sånt, måste städa mitt rum.... Man kan inte ha en klädhög i soffan och feta dammråttor på golvet när folk ska komma på lördag. // Jossan 

Stay in this moment

Kategori:

 
Jag känner mig allmänt glad idag! Jag har till och med tränat och de som känner mig vet att det inte är ett vanligt beteende från min sida att börja träna för att jag känner för det. Jag tror det kan vara effekten av att inte ha pluggat på flera dagar. Jag tror att det är så i alla fall, borde vara så här oftare.
Kram Therese

Snart!

Kategori:

 
Nu har jag börjat räkna ner till att speedway-säsongen ska börja, i alla fall tills GP:et i Nya Zeeland och det är just nu 17 dagar och 22 timmar kvar. Ska bli så kul att få tillbaka sin hobby igen och veta att man alltid har något att göra varje tisdag.
Kram Therese

Relax

Kategori:

 
Passar på att ta det lungt när man väl kan. // Therese

Vår by!

Kategori:

 
Hela den här veckan kommer SA11 ha en temavecka då vi ska bygga en by i Bangladesh och leva oss in i att vi bor där. Idag har jag och min familj vilket är Lisa och Janina byggt upp vår by och jag tycker den blev riktigt snygg! Speciellt de korna jag gjorde som vi kommer att kalla Teodor och Lucifer efter som den ena ser så djävulsk ut och den andra så trevlig, haha!
Kram Therese

19:13

Kategori:

Man vill ju såklart att Sverige ska vinna, men det stämmer hyfsat bra i alla fall! // Jossan

I fredags!

Kategori:

 
I fredags spelade vi boule med klassen och det gick riktigt bra eftersom Lisa och jag vann två av tre matcher! Vi är som sagt från och med nu bäst på boule. Efter det så åkte vi ner till fiket för att fika och prata tills de från Virserum skulle gå till sin buss. Resten av helgen har spenderats med min syster och de sista resterande timmarna av helgen ska jag lyssna på musik och se på "How i met your mother" vid åtta.
Kram Therese

Die young

Kategori:


 
Ska nog gå o driva lite tidningspapper, see you later // Jossan