marshmallows

Målilla challange

Kategori:

 
Det var så kul att få gå på en speedwaymatch igen, nu börjar det! // Therese

I helgen

Kategori:

 
I helgen så var det fest på metropol på fredagen och sedan på lördagen så träffades gänget för att äta lite kinamat och se på film. Min helg har alltså varit super men nu ligger jag efter i plugget, problemet är att jag inte kommer plugga imorgon för då är det speedway!
Kram Therese

Lediga torsdagar

Kategori:

 
Idag är en sådan där härlig torsdag! Jag är ledig från skolan och sitter i mina myskläder medan Jossan är i skolan och sliter, men hon får iaf sluta tidigt på onsdagar. Tyvärr så måste även jag slita just nu eftersom jag har MASSOR och då menar jag det verkligen av plugg. Problemet är att jag har fastnat och kommer inte fram i mina arbeten, så jag tänkte ta lite och äta istället och försöka sen igen.
Kram Therese

Naturkunskap!

Kategori:

 
Bilden är från naturkunskapen i tisdags, då vi genomförde massor av tester. Vi fick till exempel ett papper där det stod typ röd, gul, blå osv sen var de olika orden färgade i olika färger, istället för att säga vad det stod skulle man säga färgen på ordet som om det till exempel stod blå ska man säga att den kanske var färgad röd istället för att säga blå. Detta gick då på tid och jag började bara skratta hela tiden så tiden bara gick för mig! Jag var tydligen sämst på detta, typiskt!
Kram Therese

Boxning

Kategori:

 
Idag har jag och Daniella kört boxning på idrotten, var helt slut i armarna efter så slår vad om att jag kommer få träningsvärk ikväll! Boxning är faktiskt ett av de träningssätten jag tycker om och de som verkligen känner mig vet hur svårt det är att få mig att träna. Problemet är att jag alltid blir så extremt sugen på all slags onyttig mat efter jag tränat så det jämnar nog ut sig rätt snabbt när jag tränar.
Kram Therese

Det va bättre förr!

Kategori:

Jag skulle aldrig kunna ha en blogg helt själv, det märks... Som tur är har jag Tessan som håller ställningarna, när jag inte gör.. Det finns lixom ingenting att skriva om just och det är ingen mening med att skriva om nått bara för att. Jag anser att man bloggar för att man har något viktigt att säga eller har nått att dela med sig av. Den senaste tiden har jag inte känt att jag har haft nått att berätta. Jag gör samma sak i princip varenda dag och då skulle man lika gärna bara kunna trycka på copy and paste, så har man skrivit ett "nytt" inlägg... // Jossan   

Längtar

Kategori:

 
Just nu längtar jag bara till helgen trots att det är ungefär fem dagar kvar i skolan som jag måste ta mig genom. I helgen blir det metropol med Jossan och sedan på lördagen ska jag hem till Malin för en liten tjejkväll. Det kommer vara en skön paus från alla läxor men samtidigt kommer jag säkert få ångest för att jag inte pluggar.
Kram Therese
 
 
 

Vårväder

Kategori:

 
Har nyss gått en morgonpromenad med min syster i det härliga vädret, åtta grader och solen skiner! Nu ska jag läsa genom mitt engelskatal och skriva av det så jag kan ta med det hem till mormor och morfar ikväll eftersom det är Speedway på tv:n. Ikväll är det andra GP:et och det körs i Polen, så jag slipper de jobbiga tidsskillnaderna. Ska bli kul och jag hoppas som alltid att det går bra för mina favoriter!
Kram Therese

Tacodags!

Kategori:

 
Kram Therese

Håkan Hellström

Kategori:

 
Just nu lyssnar jag genom Håkans nya album och än så länge så är det bara tre låtar jag har fastnat för, vilket jag är lite besviken över men man kan ju inte förvänta sig att alla album ska vara lika bra. Hans låt "Det kommer aldrig vara över för mig" var i alla fall helt perfekt!
Kram Therese
 

De senaste dagarna

Kategori:

 
Ja, de senaste dagarna har bara varit plugg, plugg och plugg så det är väl därför jag inte skrivit något på bloggen. Att skriva om hur mycket jag har att plugga är ju inte så roligt att läsa men så får det bli ibland när det faktiskt inte händer så mycket mer än skolan. Annars så har det varit en lugn dag eftersom vi slutade en timma tidigare, tack Hans! Så nu ska jag fortsätta skriva på mitt tal tills jag ska se på the secret circle ikväll.
Kram Therese

Vårkänslor

Kategori:

 
Äntligen börjar det likna något! Idag var  det första gången jag var ute utan min jacka på väldigt länge och trots det så var jag väldigt varm. Såklart gnällde jag på värmen just då men jag ser det som en hatkärlek. Nu får vi bara hoppas att de håller i sig så här och börjar dra sig mot sommar. (Man kan ju alltid hoppas)
Kram Therese

Like a millon dollar phone that you just can´t ring

Kategori:

 
Har fastnat för One Republics nya skiva native och speciellt för låten counting stars... // Jossan 

Something right

Kategori:

 
Idag har varit effektiv dag! Jag har både hunnit plugga och haft en körlektion, även om jag inte är så nöjd med det jag prestera så har jag ändå försökt. Imorgon ska jag hämta upp min syster vid tågstationen eftersom hon kommer hem tidigare än vad som var sagt vilket ska bli kul. Jag är även ledig imorgon eftersom det är torsdag. Jag har längtat efter morgondagen så länge nu och det ska bli så skönt med lite sovmorgon.
Kram Therese

Glädje och stress

Kategori:

 
Idag har varit en bra dag! Jag har haft kul trots träliga lektioner, fikat med mina vänner och fått tillbaka ett prov som jag lyckades jäkligt bra med! Det var även dags för mig att börja använda min vårjacka även att det kanske var lite för kallt än. Det som är problemet nu är att jag måste fortsätta att stressplugga för jag har så mycket jag måste göra, men vi hörs!
Kram Therese

Counting Stars

Kategori:

Igår började vi med vårt Examensarbete på idrotten, vilket jag verkligen har sett fram emot. Få tillbaka endel av min kondition och känslan av att det är roligt att träna. Detta är något jag verkligen behöver, för att palla med de sista veckorna i skolan! // Jossan  

Första skoldagen

Kategori:

 
Första skoldagen var väldigt seg men den var ändå över snabbt, hur det än kan komma sig. Det bästa med dagen var att jag fick reda på att vi har sovmorgon i en timma imorgon, vilket jag känner är behövligt eftersom jag inte ville lämna sängen imorse. Annars händer inte så mycket, jag sitter och skriver på mitt engelska tal som måste bli klart snart.
Kram Therese

Några sanningar om oss

Kategori:

 
Enligt Tessan är jag sne
Jag är besatt av England
VI är beroende av OTH och VD
Min svenska gramatik är inte alltid den bästa
Det värsta jag vet är ljudet av tåg och smör...
Vissa av mina vänner kallar mig Kossan
I nian blev jag kallad tennisbollen / tb
När jag nyser säger jag f*ck you
Några av våra paxningskillar (ja, vi paxar killar)
 
 
 
 
 

What he said!

Kategori:

 
 
 

Mörlunda

Kategori:

 
I Torsdags var jag och Malin i Mörlunda för att träffa Stina. Vi tänkte oss en picknick nere vid sjön för att grilla marshmallows men blåsten förstörde våra planer lite. Det blev i alla fall att gå ner till sjön och dricka kaffe. Nu ska jag låta bilderna tala istället.
Kram Therese

to keep your fingers crossed

Kategori:

Jag o min chokladkanin håller tummarna för klubben (LHC). Kom igen nu!! // Jossan

Take a minute

Kategori:

Saknar mitt hår, vill inte ha 7 cm utväxt längre :(
Lov är det bästa på hela året, men det är lite konstigt att man har mer att göra på loven än om det vart vanlig skoldag. Idag har jag hunnit med att ha körlektion, jobba några timmar, ut o gå o göra några gamla delar på högskoleprovet. Just nu känns det som att jag har gett mig ut på tunn is eller nått, för jag hade inte många rätt. Fast har sagt till mig själv att det får gå som det går. Det bästa med detta prov är att man inte kan få F. // Jossan  

Googlebild

Kategori:

 
Hahaha, det är definitivt min syn på vänskap

God morgon

Kategori:

 
En instagrambild från igår då jag faktiskt drack te, har börjat lära mig att tycka om det nu. Det får mig att känna mig like a true Brit om man säger så. Jag hoppas verkligen att jag kommer få kunna åka till England snart, det skulle vara för coolt men nu är jag ju i Sverige så idag kommer väl va som de flesta dagarna. Jag ska läsa genom min uppsats och sedan äta lite frukost. Vaknade nyss och jag som lovade mig själv igår att jag skulle gå upp vid tio idag men så blev det inte.
Kram Therese

2013-04-01

Kategori:

 
Ja där var påsken över och de senaste dagarna har gått så fort. Jag som tänkte göra så mycket men som tur är har jag ju kvar några dagar på lovet. Idag har jag övningskört med min pappa och det går bara bättre och bättre! Nu känns det faktiskt helt okej att köra bil ändå och jag är inte lika rädd för att köra i rondeller som jag var innan vilket är ett plus eftersom vart jag än ska så måste jag köra i en dum rondell.
Kram Therese