marshmallows

Round and round

Kategori:

USCH, vilket fint väder det har vart de här två dagarna. Varför jag säger USCH är för att jag inte har fått chansen att va ute i det och bara njuta, jag slår vad om att solen försvinner nu igen, eftersom det är helg. Jag får i alla fall njuta av att i morn är det fredag och det betyder HELG!!! Eller nja, man har bara förflyttat skolan hem, så egentligen är det fortfarande vardag, på något höger. Ingen idé att klaga när man är hemma med plugget, det sparar man till när man är i skolan, så att lärarna får höra vad de ställer till för oss. Nu har jag pluggat från nio till nio, så det får räcka för idag. Det känns hemskt att plugga bort halva dagen och sova bort en tredjedel. Jag har ingen aning om vad jag gjort den lilla delen som återstår Nu ska jag sova och drömma om att någon hustomte eller nått har skrivit klart alla uppsatser tills jag har vaknat // Jossan

World on fire

Kategori:

 
Idag var det första gången på flera månader som jag använde min skinnjacka vilket tyder på vår! Passade på att ta en promenad ner till mormor och morfar när solen var framme, men fick dock beskedet om att det skulle bli kallt igen. Ibland önskar jag att jag bodde på ett varmare ställe men då skulle jag antagligen gnälla över värmen istället. Ska även ge lite cred till de som kan ta bra bilder på en spegel som jag gjort för att det är riktigt svårt att veta vart man ska kolla någonstans.
Kram Therese

Feel this moment

Kategori:

 
 
Woop woop, igår satt jag o Julia och gjorde detta nya och sjukt snygga schemat. Kan nog påstå att vi har blivit professionella  schema makers, efter alla scheman vi har gjort. Som tur är detta den sista denna termin, men antar att blir vår uppgift i trean oxå, fast det är rätt kul faktiskt, så jag klagar inte. Nu blir det att kväva kudden med mitt huve, godnatt! // Jossan 
 

Hej hej våren!

Kategori:

 
Äntligen är våren här för tillfället och lyser upp min vardag. Kramar Therese

Ansiktet

Kategori:

 
Va lite orolig ett tag att det inte skulle bli nått mer metro denns vår, efter att stiftelsen vart här, men tack vare fb så fick jag veta att ansiktet kommer hit den 26 april. Det är långt tills dess, men jag ser fram emot det. Speciellt ser jag fram emot låten äckligt som jag i princip bara lyssnade på under en period. // Jossan

I´m back

Kategori:

Det är det som oroar mig!
För det första får jag be Tessan om ursäckt för jag jag har låtit henne uppdatera helt ensam. Känner mig lite tasig, men dagarna har bara flygit iväg utan att jag inte riktigt har vetat vart. Det är faktiskt lite läsigt när man tänker efter, desto längre tiden går desto jobbigare i skolan kommer det att bli, men det blir bara närmare och närmare min 18-årsdag. Vilket jag ser fram emot, det är inte ens 3 månader kvar nu :D För övrigt va det min första dag i skolan. Va på riskettan igår så va tvungen att ta ledigt, skönt med ledighet, mindre kul att få veta allt man missade. Aja, skit sak samma :) Godnatt // Jossan

En fin låt!

Kategori:

 
Älskar den här låten just nu speciellt den sista twisten i slutet.

4 pics 1 word

Kategori:

 
Jag har blivit beronde av spelet "4 pics 1 word". Det är hemskt eftersom jag egentligen borde plugga men det går inte när man alltid har en annan gåta att klura ut. Så om ni faktiskt har mycket att göra ladda inte ner det spelet.
//Therese

Dumma måndag

Kategori:

 
Sitter i skolan och har det tråkigt så då tänkte jag på att jag och Jossan faktiskt har en blogg som vi borde uppdatera oftare. Just nu är Jossan någonstans i Kisa och troligtvis så kommer hon inte komma på idrotten. Tusan, jag som behövde någon att gnälla med idag eftersom det är första dagen i skolan sen lovet och då har man helt enkelt mycket att klaga på.
// Therese

Kalmar med Louise!

Kategori:

 
Igår var jag i Kalmar med min syster och det måste ha varit den mest lyckade shoppingrundan på länge. Hittade faktiskt massor med kläder och sen så åt vi såklart god mat med. Nu har jag precis sagt hej då till Louise som åker hem till Vetlanda idag, så nu blir det att börja förbereda mig mentalt inför skolan imorgon.
// Therese

Virserum

Kategori:

 
Gårdagen började med att Malin och jag skulle åka till Virserum med buss. Efter att äntligen fått tag i en biljett så satte vi oss på bussen och insåg att vi inte visste var vi skulle gå av i Virserum så vi gissade och vi gissade såklart fel. Man kan säga att vi var lite "lost" i Virserum men Lisa hittade oss, haha. Efter det så hade vi en grym kväll med mycket skratt och ätande. Jag kan fortfarande inte få "min katt" låten från hjärnan. 
Kram Therese

Goodbye

Kategori:

 
Snart bär det av till Virserum och till Lisa. Ha en bra dag!
Kram Therese

Paolo Nutini

Kategori:

 
 
"Oh jenny dont be hasty, don't treat me like a baby, let me take you where you'll let me..." är en sångrad som har satt sig på hjärnan och jag kan inte sluta gå runt och sjunga på Paolo Nutinis låt, den är så bra!
Kram Therese

Love it all

Kategori:

 
Efter att ha sagt hej då till min syster som åkte tillbaka till Vetlanda idag så har jag inte gjort så mycket. Passat på att ta det lugnt kan man väl säga. Jag har gjort det jag älskar mest lyssnat på The Kooks och sen tränat men det tycker jag inte är så kul. Längtar till torsdag då det bär av till Virserum för att träffa mina amigas och äta pizza, ska bli skoj. Annars har jag inte så mycket mer att säga, så ha det bra!
// Therese 

Man must dance

Kategori:

 

Far from the others Close to each other

Kategori:

Jag har ingen aning om vart denna dagen har tagit vägen. När jag vaknade var min första tanke att idag ska jag vara en duktig tjej o hinna med med så mycket som möjligt. Det varade till klockan två och sen gick det bara utför. Tänkte ta en liten paus med nått avsnitt one tree hill medan jag spela sims, var lite nostalgisk. Nästa gång jag kolla på klockan var den 18.30. Det hände allt för många spännande saker i oth för att kunna sluta kolla på ett avnitt till. Så jag kollade klart på resten av säsong 6. Jag får iaf va lite stolt över det arbete jag åtminstone gjorde idag. Skrev 2 sidor om sömn på biologiuppsatsenen, det är två sidor mer än vad jag hade innan. Nu ska jag umgås med familjen resten av kvällen // Jossan  

Fredagen!

Kategori:

 
Igår så gick vi ner till det nya fiket i centrum för att ta oss en kopp kaffe innan vi skulle ner till Valhall för att kolla på en föreläsning. Efter det gick jag och Jossan hem till henne för att umgås och fira att lovet nu har börjat! Det känns så skönt att ha hela lovet framför sig, men tyvärr kommer lovet nog gå allt för snabbt.
Kram Therese

Who wants to be my valentine?

Kategori:

Fick dessa av mamma idag <3
För vissa är denna dag den underbaraste på hela året eller rent ut sagt ett helvete, men för mig blev det ett mellanting. Vanligtvis brukar man se mer reklam och saker som påminner än om att snart är "den stora dagen" här, men inte i år. Vilket är rätt skönt för då slipper man om och om igen bli påmind om att man ytterligare ett år är singel på alla hjärtans dag, men min dag kommer ( hoppas jag ). Istället har jag en underbar familj och fantastiska vänner, vad mer kan man egentligen önska sig? Jag har ändå så inte tid med kille just nu, jag har en massa tid för sånt senare i livet, men man kan inte låta bli att önska att man hade den sista puzzelbiten så att puzzlet kan bli komplett // Jossan  

Shout out louds

Kategori:

 
Shout out louds är ännu ett band som jag måste se på Hultsfredsfestivalen i sommar, med deras låtar som Tonight i have to leave it och Impossible.
Kram Therese

23:12

Kategori:

Har haft min första körlektion i V-by. Det var lite nervöst innan jag satte mig i bilen o det blev inte bättreav att lärarna satt o skojade om att de skulle vart hur nervösa som helst om de hade varit jag. Som tur va släppte det så fort jag satte mig i bilen. För övrigt har jag idag hunnit göra det jag hade planerat, det var inte särkilt mycket, men jag känner mig lättad på något sätt. Mycket för att jag äntligen har skickat in tyskauppsaten och är rätt så nöjd med den. Sen så har jag hunnit med att kolla på avsnitt 3 av denna säsongs Vampire Diaries som jag missade i lördags, lika spännande som vanligt. Nu ska jag sova, har samhällsprov i morn, vilket är mer Tessans område, men jag ska göra mitt bästa // Jossan  

Heeej

Kategori:

 
Just nu försöker jag plugga så jag kan umgås så mycket som möjligt med mina mates på lovet! Annars så längtar jag tills det att snön är borta och solen kommer tillbaka så jag kan ta fram min skinnjacka och mina converse. Hatar verkligen vintern!
// Therese

Fettisdagen

Kategori:

Det kvittar hur mycket man än planerar att göra, för man får inte ens hälften av sakerna gjorda ändå. Så egenligen ska man skriva en lång göralista, sen ska man riva den i mitten,för att få veta hur mycket man verkligen kommer att hinna göra. Så är det alltid med mig i alla fall, oftast beror det på att jag är alldeles för lat, men den senaste tiden har jag kännt mig rätt pigg och energirik. Det kan bero på att jag efter flera veckors tid börjar känna mig mer 100 procentig. Har vart sjuk och kännt mig lite hängig och orkeslös den senaste tiden, vilket har gått ut över bloggen. Förhoppningsvis är denna känsla här för att stanna, jag välkomnar den med öppna armar // Jossan  

Helt slut

Kategori:

 
Mitt liv just nu är att plugga matte, äta choklad, plugga matte osv. Jag är för trött för att vara vaken och känner mig allmänt seg. Jag har inte heller den där kicken man brukar få veckan innan ett lov, det är ju bara fyra dagar kvar tills sportlovet. Aja får ta en paus vid nio för att kolla på top model Sverige och sen blir det att sova!
Kram Therese

We are a secret, can´t be exposed

Kategori:

 
Bara en ynka vecka kvar innan sportlovet, jag hoppas att den bara flyger iväg. Skulle va skönt att lägga sig ikväll och vakna upp på fredag, men jag slår vad om att detta kommer va den längsta veckan i mitt liv.
PS. Detta är nog den bästa låten som finns, i alla fall förtillfället // Jossan

Grattis Louise

Kategori:

 
Idag fyller världens bästa syster 22 år! Igår firades det med mat på bambugården och fika hemma hos mormor. Nu har vi precis firat henne hemma med och delat ut presenter eftersom hon åker hem ikväll. Jag vill bara önska henne en bra födelsedag eftersom hon förtjänar det!
Kram Therese

Torsdag

Kategori:

 
Igår så kom Jossan hem till mig efter att hon varit i skolan, för att prata, lyssna på musik, gå en promenad och sen så kollade vi på One Tree Hill som var så bra! Det är en serie jag verkligen har fastnat för. Nu ska jag vänta på att min syster kommer hem men innan dess ska jag läsa genom mitt svenska arbete och göra lite matte. Önska mig lycka till.
// Therese

Many surprises await you

Kategori:

 
Nyss varit och köpt presenter till min syster eftersom hon fyller år på söndag, så i helgen kommer jag ha fullt upp med att fira henne och även mamma som fyller på onsdag. Nu ska jag gå till TV-rummet eftersom One Tree Hill börjar snart! Ha det bra!
// Therese

Skolkatalogen

Kategori:

Fick idag skolkatalogen, men vänta nu lite, borde jag inte redan ha fått de? Jo men så går det när man glömmer att ge sina föräldrar inbetalningslappen... ups. Bättre sent än aldrig // Jossan

I brist på bilder

Kategori:

 
Som ni kanske märker så har jag en STOR bildbrist just nu, eftersom jag lägger upp bilder från ett år sedan. Som tur är så ska jag träffa Jossan imorgon så jag hoppas vi kan ta några bilder till bloggen. För just nu så tar det längre tid att hitta en bild än att skriva inlägget.
Kram Therese

Lycka!

Kategori:

 
 
Imorgon öppnar det nya fiket i centrum efter att ha varit stängt ett tag, så nu kan vi äntligen införa våra vanliga besök ner till fiket på hålorna igen! Imorgon är schemat rätt fullt dock eftersom vi har en så kort dag. Vi slutar vid halv tre imorgon och det är äntligen i mitten på veckan, som jag längtat.
// Therese

Frälsarkransen

Kategori:


Fick igår ett till arband att kompletera min arm med. Det är inget festival- eller gröneboband som de andra, men minst lika viktig. Tack Malin! // Jossan

2013-02-04

Kategori:

 
Jag som kände att våren var på gång så kom denna dumma snö tillbaka, varför?! Jag kan tänka mig att Jossan skulle ha sagt att det var för att reta mig, vilket jag tycker låter mycket troligt. Det är annars trist att Jossan inte är i skolan även att vi inte träffas så ofta när hon väl är där heller, men det blir ju alltid en liten pratstund de flesta dagarna iaf. Får hoppas hon kryar på sig nu så jag har någon att gnälla med om hur jobbigt och tråkigt allt är. Som tur är så är det Top Model ikväll och till det ska jag poppa mig lite popcorn, för att jag förtjänar det! Ha det bra.
// Therese

Väntar på bättre tider

Kategori:

Förra söndagen skickade Julia ett sms o frågade om jag funderade på att ha simning på idrotten och min första tanke var: Om jag simmar i morn så kommer jag att bli sjuk till fredag. Så jag struntade i simningen, men blev sjuk dagen innan i alla fall och det har jag varit och kommer att va ett tag till. Så det blir ingen skola för mig i morn heller. Jag ser verkligen inte fram emot den dagen jag ska tillbaka, så mycket som jag har missat så känns det som att jag aldrig kommer att komma ifatt. Får väll lyssa på det klocka talesättet "ta en dag i taget". Det är nog det jag får göra för annars kommer jag att tappa den lilla energin jag har kvar för skolarbete. Är så sjukt skoltrött just nu, men jag vet att skita idet gör inte saken bättre, det är bara att bita ihop // Jossan

P.S. I love you

Kategori:

 
Jag såg P.S. I love you för första gången igår och jag är som kär i den filmen just nu. Den var så otroligt vacker och jag kunde inte sluta att gråta under filmen. Så om någon är lika sen som jag och aldrig har sett den filmen så borde ni verkligen göra det.
// Therese

En liten uppdatering!

Kategori:

 
Nu har jag två uppsatser mindre att skriva klart, vilket känns skönt! Har skrivit klart min debattartikel om Syrien och min uppsats om Peter Doherty på engelska, så jag tänker inte plugga mer nu. Jag ska ta det lite lugnt och lyssna på bra musik. Annars så har jag inte så mycket mer att säga än att jag har haft en rolig helg men roliga personer och att det endast är två veckor kvar till sportlovet. Börjar att räkna ner nu!
// Therese

Inför kvällen!

Kategori:

Dags att fixa sig och allt annat inför kvällen på metro nu då vi ska se Petter, Ison och Fille. Jag är väl inte så förtjust i deras musik men det blir nog kul ändå. Ha det bra!
// Therese